Nordstrand Helsesenter as startet sin virksomhet i januar 2017 av terapeuter med lang erfaring med behandling på Nordstrand.  Målet var å starte et helsesenter hvor ulike behandlere med en bred og ulik behandlerbakgrunn arbeider sammen for å gi de som oppsøker oss et optimal behandlingstilbud. Det har vi lykkes med!

Vi vil at alle skal føle seg godt ivaretatt i hyggelige og varme omgivelser. Med eget treningsrom, barnevennlig lekehjørne, HC- toalett, stellebord og trappeheis tilfredsstiller lokalene til Nordstrand Helsesenter  alle aldersgruppers behov.


Ørjan Lindås  Fysioterapeut med avtale Osteopat Telefon 95 02 46 01 E-post orjan@nordstrandhelsesenter.no

Ørjan Lindås
Fysioterapeut med avtale
Osteopat
Telefon 95 02 46 01
E-post orjan@nordstrandhelsesenter.no

Foto: Eirik Johnsen

Ørjan Lindås

Ørjan Lindås har jobbet som fysioterapeut siden 1994, og har jobbet på klinikk siden 1996, og med avtale i bydel Nordstrand siden 1998. Ørjan er opptatt av å ha nær kontakt med pasientene og jobber med forskjellige manuelle teknikker. Han bruker også kinesio- taping og opptrening ved bruk av slynge og balansetrening.

Han er utdannet Osteopat fra 1998 ved International Academy of Osteopathy og Nordisk Akademi for Osteopati.
Han har videreutdannet seg innen Craniosacral Osteopati i Tyskland, og har fungert som hjelpeinstruktør ved samme kurs. Han er medlem av NOF og NFF. Han har drevet Nordstrand Osteopatiklinikk siden 1998. Ørjan driver Nordstrand Helsesenter sammen med Frauke.

www.nordstrand-osteopati.no


Frauke Lindås Osteopat – Fysioterapeut Telefon 41 45 15 17 E-post frauke@nordstrandhelsesenter.no

Frauke Lindås
Osteopat – Fysioterapeut
Telefon 41 45 15 17
E-post frauke@nordstrandhelsesenter.no

Foto: Eirik Johnsen

Frauke Lindås

Frauke Lindås er utdannet Osteopat fra 1998 ved International Academy of Osteopathy i Berlin og Norsk Høgskole for Osteopati og er medlem av Norsk Osteopat Forbund.

Hun har videreutdanning innen Cranio-sacral osteopati fra Tyskland og England, og har også fungert som hjelpeinstruktør. Hun driver Nordstrand Osteopatiklinikk og Nordstrand Helsesenter sammen med Ørjan.
Frauke er spesielt interessert i behandling av baby og barn, og har tatt en 2-årig videreutdanning innen faget barneosteopati ved Osteopathie Schule Deutschland, Hamburg. Frauke er fra før utdannet fysioterapeut, og har utdanning innen kosthold og ernæring.

Frauke synes det er svært givende å få jobbe med mor og barn.  Et balansert barn er et lykkelig barn. En balansert mor og far gir også et lykkeligere barn. «Det å kunne bidra med at foreldre kan nyte den tiden med sitt barn, hjelpe den nye familien på vei, bygge opp en harmonisk tilknytning til hverandre er en inspirasjon og en glede.»

www.nordstrand-osteopati.noKerstin Treptow Fysioterapeut Massasje og lymfeterapeut Telefon 90 66 53 71 E-post kerstin@nordstrandhelsesenter.no

Kerstin Treptow
Fysioterapeut
Massasje og lymfeterapeut
Telefon 90 66 53 71
E-post kerstin@nordstrandhelsesenter.no

Foto: Eirik Johnsen

Kerstin TREPTOW

Kerstin Treptow er utdannet fysioterapeut fra Tyskland i 2002 og ble ferdig utdannet osteopat i 2011. I Tyskland har hun jobbet i privat praksis med alle aldersgrupper.

Siden 2009 har hun jobbet som fysioterapeut i Norge. Hun har erfaring både fra privat praksis og kommunen. I tillegg jobber hun med hjemmebehandling. Kerstin behandler muskel- og skjelettplager, nevrologiske plager hos voksne og har tatt kurs spesielt for behandling av barn.

Kerstin har kompetanse i klassisk massasje, lymfedrenasje og kinesio tape. Kerstin er også utdannet Babymassasje instruktør.

Kerstin har ikke avtale med Helfo.

fysiokerstin.no


Prem Arora  Fysioterapeut, Homøopat, Akupunktør Telefon 473 30 510 E-post: parora@yahoo.no

Prem Arora

Fysioterapeut, Homøopat, Akupunktør

Telefon 473 30 510

E-post: parora@yahoo.no

Prem Arora

Prem Arora er utdannet fysioterapeut og har hatt selvstendig fysioterapipraksis i Bergen siden 1977. Han har videreutdanning i mobiliseringsteknikker ad.mod. Cyriax (fra England), medisinsk treningsterapi, diagnose kurser, bindevevsmassasje og idrettsskader. Han behandler alle typer muskel- og skjelettplager. Han er medlem i Norsk Fysioterapi Forbund og har også vært lærer på Fysioterapiskolen i Bergen.

Arora er også utdannet homeopat (4 års utdannelse) og har over 35 års erfaring med klassisk homeopati.
I tillegg er han utdannet akupuntør med 25 års klinisk erfaring med behandling av diverse plager.

Arora er behagelig og oppnår god kontakt med sine pasienter.


Evy Grenness  Psykolog Tlf: 458 83 069

Evy Grenness

Psykolog

Tlf: 458 83 069

Foto: Eirik Johnsen

EVY GRENNESS

Evy er utdannet psykolog fra Aalborg Universitet, Danmark, og fullførte Masterprogrammet   for Anvendt Nevro-, Utviklings- og Kognitiv psykologi parallelt med psykologutdannelsen, 2007.  Gjennomført spesialistutdanningen ved R-BUP innen barne- og ungdomspsykiatri, spesialistoppgaven gjenstår.

Cand.mag i psykologi og grunnfag pedagogikk fra Universitetet i Oslo 2000. Evy er godkjent for suicidalvurdering/-kartlegging. Tilleggsutdanning i Biologisk Psykologi, Advanced Counceling Techniques Training og Workshop i Teaching Recovery Techniques, hos Children at War Foundation,  v/krisepsykolog Atle Dyregrov. Hun har lang erfaring fra næringsliv og organisasjoner innen personalhåndtering.         

Evy har erfaring med utreding og behandling i Barne- og ungdomspsykiatrien (BUP), 6 – 18 år, både i Sykehuset Nord-Trøndelag og Sykehuset-Innlandet HF. Erfaring fra behandling av voksne i Vestre Viken HF, og i privat praksis, samt ungdommer fra Utøya i 2011.

Strevet med tanker, følelser,  vonde opplevelser og et lavt selvbilde gjør noe med oss.  Dette gjelder både barn og voksne. Evys målsetning med behandling av psykiske lidelser er å kartlegge og forstå hvor belastningen kommer fra og arbeide sammen med den enkelte pasient for å håndtere belastningen. Mange sliter med stress og søvnproblemer. Stress er kroppens naturlige reaksjon på indre og ytre press, og behandling kan hjelpe til med å håndtere stress, slik at søvnkvalitet og livskvalitet øker. 

Behandlingsformer: Psykoanalytisk terapi, Intersubjektiv psykoterapi med barn og unge,  Kognitiv terapi, Metakognitiv terapi for angst og depresjon. Behandler barn, ungdom og voksne. Evy er medlem av Norsk Psykologforening.

 
Hanne Halseth  Coach/Ernæringsveileder Telefon: 99745859

Hanne Halseth

Coach/Ernæringsveileder

Telefon: 99745859

HANNE HALSETH

Hanne Halseth er kost/ernæringsveileder og coach (endringsveileder)

Hanne har Bachelor i Ernæring og har kurs/videreutdannelse innen Funksjonell Medisin fra The Institute for Functional Medicine i USA. Hun er utdannet coach fra Leading Edge (Oslo) og Strategic Intervention (USA).

Hanne har bred erfaring innen veiledning og formidling, bl.a. 10 år som veileder i Attføringsbedrift (inklusive veiledning av sykmeldte i «Raskere tilbake»-tiltak og NAV’s Metodeprosjekt for vektreduksjon og livsstilsendring).

Hun har også erfaring som kursleder, foredragsholder og lærer i ernæringsfag.

I sitt arbeid som ernæringsterapeut og endringsveileder jobber hun helhetlig med sine klienter.  Hun opptatt av hele mennesket; dvs.samspillet mellom det fysiske (kosthold, søvn og fysisk aktivitet) og den totale mentale/emosjonelle stressbelastningen i hverdagen.

Hanne tilbyr samtaler her på Nordstrand Helsesenter, men har også tilbud om coaching-samtaler via nettbasert møte.

Ta gjerne kontakt på tlf 99745859 eller hanne@novohelse.no for en gratis «bli kjent samtale».